Kurz: Digitální minimum

Zpět24. 10. 2018

Chcete konečně nastartovat své podnikání? Mít perfektně funkční webové stránky nebo blog? Nebaví Vás, že nerozumíte, co obnáší zkratky jako PPC, CTR, SEO, CPC, HTML, GOPAY, GDPR aj.? Pak je tento kurz přímo pro Vás. Ukážu Vám, jak z povinnosti udělat zábavu a ještě při tom vydělat peníze.



Kdy: listopad 2017, prosinec 2017, leden 2018 (další termíny a místa zde
Kde: Brno, Olomouc, Praha
Vstupní znalosti: žádné
Občerstvení: káva, čaj, voda, něco drobného na zub
Délka kurzu: 4h
Kapacita: max. 15 účastníků
Cena: 1 500 Kč 

Objednat kurz

Perfektní dárek
Víte o někom, pro koho je kurz šitý jako na míru? Kolega z práce, někdo z přátel či rodiny? Nejlepší investice je do vzdělání a do našich blízkých. Při nákupu kurzu formou Dárkového poukazu, zašleme barevně vytištěný kupón s možností výběru termínu a místa. A protože je to dárek, cenu na kupónu nenaleznete, jen Vaše milé přání.

Cena: 1 500 Kč 

Darovat kurz


Anotace:

Dnešní doba digitalizace nabízí obrovské množství možností pro začínající podnikatele. Na trhu máme k dispozici hned několik možností, jak si webové stránky vytvořit a spravovat. Někteří objednají webové stránky u odborníků, jiní se rozhodnou zkusit si je vytvořit sami. V obou případech je klíčové, znát, co od webových stránek potřebujete. S odborníky, agenturami, programátory, grafiky se mnohem lépe komunikuje, když máte alespoň základní povědomí o technologiích a principech jejich tvorby. Díky základnímu povědomí budete schopni předejít nedorozumění a budete lépe schopni formulovat Vaše požadavky.

U webových stránek Vaše cesta teprve začíná. Pokud chcete získat návštěvníky, které proměníte v zákazníky, nevyhnete se internetovému marketingu. Ten si z části zvládnete sami a nebo si můžete opět najmout odborníky. Pro úspěšné kampaně se musíte naučit sledovat ty "správná" čísla.

Velmi důležitou a často opomíjenou částí je legislativní minimum webových stránek. Jste si jistí, že víte, co musí webové stránky minimálně obsahovat? Uvědomujete si, že v případě pochybení se můžete vystavit nepříjemné pokutě ze strany úřadů?

V tomto kurzu Vás Jarek Mikeš naučí vše potřebné pro úspěšný start webových stránek. Součástí jsou i materiály s tipy, referenčními odkazy na další zdroje a další doporučení, které určitě časem oceníte.

Kurz je vhodný také pro začínající digitální nomády. Uvažujete, že byste se chtěli touto cesto vydat? Přijďte se naučit základ, který musí každý digitální nomád znát.

Co si vzít sebou:

Ideální je si vzít sebou notebook nebo tablet, není to však podmínkou. Od nás dostanete blok na poznámky a další studijní materiály. Hlavně nezapomeňte dobrou náladu a chuť učit se něco nového.

Program:

Webové stránky (13:10 - 14:30)


Internetový marketing (IM)
(14:30 - 16:00)


E-commerce
(16:00 - 16:30)


Webová analytika
(16:30 - 16:50)


Kontakty a GDPR
(16:50 - 17:30)


Přínos kurzu:

Po kurzu budete vědět, jestli se Vám vyplatí si vytvořit webové stránky svépomocí nebo jestli je zadat někomu odbornějšímu. Budete vědět, co musí webové stránky obsahovat, aby opravdu fungovaly a získávaly zákazníky (návštěvníky). Budete znát rozdíly v jednotlivých marketingových kanálech a naučíte se své výsledky měřit.

Objednat kurz za 1 500 Kč